Servicii de optică medicală în Arad

Consultații oftalmologice

Când este necesar un consult oftalmologic?

Servicii de optică medicală în Arad

În jurul varstei de 3 ani când pot fi depistate viciile de refracție.

Alte examene oftalmologice se efectuează la cererea pacientului, când acesta acuză tulburări de vedere.

Un alt moment important, în care pacientul trebuie sa facă un examen oftalmologic este în jurul vârstei de 40 – 45 ani când apare presbyopia (tulburarea vederii de aproape), sau alte boli oftalmologice, glaucom, cataractă etc.

Abilitatea de a vedea se poate deteriora datorită unor inconveniente referitoare la cristalin și retină. De aceea un program eficient de întreținere a vederii și o atitudine corespunzătoare vizavi de ochii tai poate preveni unele neajunsuri.

Servicii de optică medicală în Arad

Optica Helios va oferă o gama largă de produse și servicii pentru a avea grijă de ochii si de claritatea vederii dumneavoastra. Pe langa produsele asa-zise “tradiționale”, va oferim și accesorii sau lentile de contact are va pot schimba infatisarea sau care pot aduce un plus de frumusete chipului dumneavoastra.

Având prețuri competitive pe piață,  ne preocupam continuu să ridicăm standardul serviciilor noastre prin achiziționarea de aparatură de ultimă generație, astfel incat clientul sa beneficieze de o gama completa de produse și servicii.

Consultațiile oferite cuprind o gamă largă de investigații cu aparatură performantă, examinările de rutină (refractometrie, măsurarea acuității vizuale, prescripții de ochelari sau lentile de contact) până la investigații și tratamente oculare complexe.

Servicii de optică medicală în Arad